Türk Sağlık Sen Samsun Şube Başkanı Gökhan Şahin:'Çözüm olana kadar mücadelede kararlıyız'
Paylaş

Türk Sağlık Sen Samsun Şube Başkanı Gökhan Şahin:'Çözüm olana kadar mücadelede kararlıyız'

Ekleme: 05.09.2022 18:45 Güncelleme: 31.05.2026 02:51

Türk Sağlık Sen Samsun Şube Başkanı Gökhan Şahin, Sağlık Bakanlığı'nın son yayınladığı yönetmeliklerin sağlık çalışanlarını mağdur ettiğini belirterek, "Çözüm olana kadar mücadelede kararlıyız "dedi.

Türkiye Kamu Sen'e bağlı Türk Sağlık Sen Samsun Şube Başkanı Gökhan Şahin, 
Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan Ek Ödeme Yönetmeliği ile Aile Hekimliği Sözleşme ve Ödeme Yönetmeliği’nin sağlık çalışanlarını mağdur ettiğini belirterek sendikanın Danıştay’da dava açtığını hatırlattı. 

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR 

Sonuç alınıncaya kadar mücadele edeceklerini vurgulayan Şahin, "Biz mücadele edenlerin her zaman kazanamayacağını ama kazananların hep mücadele edenler olduğunu biliyoruz ve bu inançla sendikacılığımız yapıyoruz. Ek ödemelerle ilgilide titiz bir hazırlık süreci ile davamızı açtık, görüşmelerimizi Sağlık Bakanlığı ve tüm kamu idarecileri çerçevesinde sürdürüyoruz. Çözüm olana kadar da mücadelede kararlıyız "dedi. 

Feride SEZGİN  

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.