Uzak Şehir'de Vurulma Sahnesi Sosyal Medyada Hint Dizisi Tartışması Yarattı
Paylaş

Uzak Şehir'de Vurulma Sahnesi Sosyal Medyada Hint Dizisi Tartışması Yarattı

Ekleme: 04.11.2025 15:58 Güncelleme: 03.06.2026 17:51

Uzak Şehir dizisinin son bölümünde Albora Konağı'na yapılan saldırıda Alya'yı koruyan Sadakat vuruldu. Ağır çekim kurşun sahnesi sosyal medyada 'Hint dizisi' benzetmeleriyle gündem oldu.

Kanal D ekranlarında yayınlandığı günden bu yana reytinglerde zirveyi zorlayan "Uzak Şehir" dizisinin son bölümü, izleyicileri hem büyük bir şokla hem de ilginç bir tartışmayla baş başa bıraktı. Bölümün finalinde, konağa yapılan saldırıda Sadakat Albora karakterinin vurulması izleyicilerin ana gündemi oldu. Ancak Sadakat’in akıbetinden çok, o anın çekim tekniği sosyal medyada geniş yankı buldu.

SADAKAT, ALYA İÇİN KURŞUNUN ÖNÜNE ATILDI

Dizinin son bölümünde, Ecmel’in “Albora böyle yönetilmez” diyerek köylüyü galeyana getirmesiyle Albora Konağı hedef alındı. Konağı savunmak zorunda kalan Sadakat ve Alya, içeri giren kalabalığın açtığı ateşle karşılaştı. Kritik anlarda Sadakat, Alya'yı korumak için kendini kurşunun önüne atarak vuruldu.

Bu trajik anın ardından dizinin takipçileri, "Uzak Şehir Sadakat öldü mü?" sorusunun cevabını merakla beklemeye başladı.

SEYİRCİ AĞIR ÇEKİM SAHNEYİ ELEŞTİRDİ

Final sahnesindeki duygusal ve aksiyon dolu anlara, kullanılan ağır çekim kurşun efekti damgasını vurdu ve seyircinin tepkisini çekti. Sosyal medyada hızla yayılan sahne, binlerce yorum alırken, eleştirilerin ortak noktası, sahnenin Türk dizisi standartlarına uymadığı yönündeydi:

"Hint dizisi sahnesi izledik."

"Gözler bunu da gördü, Uzak Şehir'e yakışmadı."

"Bu kadar kaliteli bir dizide bu kadar abartılı bir sahne seyirciyi tatmin etmedi."

Dizinin yeni bölüm fragmanında Sadakat’in sağlık durumu hakkında net bir ipucu verilip verilmeyeceği, karakterin dizide kalıp kalmayacağı sorusunun cevabını belirleyecek. Gözler, Uzak Şehir’in 37. yeni bölümüne çevrilmiş durumda.

 

mynet.com

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.