Samsunspor'da Veysel Bilen Fenerbahçe Maçı Öncesi Konuştu: Neden Bir Süper Kupa'mız Olmasın?
Paylaş

Samsunspor'da Veysel Bilen Fenerbahçe Maçı Öncesi Konuştu: Neden Bir Süper Kupa'mız Olmasın?

Ekleme: 02.01.2026 14:42 Güncelleme: 31.05.2026 19:36

Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen, Fenerbahçe maçı öncesi konuştu. "Neden Süper Kupa bizim olmasın?" diyen Bilen'in transfer ve Avrupa hedefleri haberimizde.

Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen, 6 Ocak Salı günü Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak tarihi Fenerbahçe randevusu öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. 

"EKSİKLERE RAĞMEN SAHADA EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ"

Takımdaki sakatlıklar nedeniyle yaşanan kadro sıkıntılarına da değinen Veysel Bilen, teknik heyet ve futbolculara olan güvenini tazeledi. Bilen, "Eksiklerimize rağmen, takımda bulunan arkadaşlarımızın ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına ve camiamıza yakışır bir mücadeleyi ortaya koyacaklarına inanıyoruz" dedi. Başkan Vekili, sahaya çıkacak her oyuncunun Samsunspor armasının ağırlığını taşıyarak terinin son damlasına kadar savaşacağını ifade etti.

YENİ YIL HEDEFİ: AVRUPA VE LİGDE İSTİKRAR

2026 yılına dair kulübün vizyonunu paylaşan Bilen, Samsunspor’un çıtayı her geçen gün yükselttiğini belirtti. Geçen sezon yakalanan başarının bir tesadüf olmadığını kanıtlamak istediklerini söyleyen Bilen, "Yeni yılda hedefimiz, Avrupa kupalarına katılım sağlayacak bir sıralamada ligi tamamlamak. İkinci bir hedef olarak da Konferans Ligi’nde gidebildiğimiz yere kadar gitmek" dedi. Süper Kupa’nın kazanılması durumunda bu hedeflere giden yolda dev bir motivasyon yakalanacağını sözlerine ekledi.

TRANSFER DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI

Açıklamalarında transfer konusuna da parantez açan Veysel Bilen, devre arası transfer döneminin bugün itibarıyla resmiyet kazandığını hatırlattı. Taraftarların merakla beklediği takviyeler hakkında konuşan Bilen, "Transfer çalışmaları bugünden itibaren resmi şekilde başladı. İlerleyen dönemde hep birlikte takımımızın yapacağı hamleleri göreceğiz" diyerek, yönetimin titiz bir çalışma yürüttüğünün sinyalini verdi.

 

Demirören Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.