AK Partili Çiğdem Karaaslan’dan Ramazan Mesajı: Filistin’in Yanında Olmaya Devam Edeceğiz
Paylaş

AK Partili Çiğdem Karaaslan’dan Ramazan Mesajı: Filistin’in Yanında Olmaya Devam Edeceğiz

Ekleme: 18.02.2026 13:43 Güncelleme: 30.05.2026 20:11

AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Ramazan ayının başlaması dolayısıyla yayımladığı mesajda birlik, beraberlik ve Filistin vurgusu yaptı.

AK Parti Samsun Milletvekili ve MKYK Üyesi Çiğdem Karaaslan, Ramazan-ı Şerif’e sağlıkla kavuşmanın sevincini yaşadıklarını belirterek, bu mübarek ayın yardımlaşma ve dayanışma duygularıyla milleti birbirine yakınlaştırdığını vurguladı.

"RAMAZAN İYİLİĞİ ÇOĞALTMA FIRSATIDIR"

Karaaslan, yayımladığı mesajda Ramazan ayının gönül dünyasını güzelleştiren, şefkat ve merhametin kalpleri kuşattığı bir zaman dilimi olduğunu ifade etti. Ramazan’ı güzel ahlakın hayata tatbiki için bir vesile olarak gördüklerini belirten Karaaslan, "İyilikleri çoğaltmak, çevremizi ve dünyayı iyiliğin bereketiyle kuşatmak için Ramazan bizlere sunulmuş eşsiz bir fırsattır" değerlendirmesinde bulundu.

"FİLİSTİN'İN YANINDA OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ"

Mesajında dünyada yaşanan zulümlere de dikkat çeken Karaaslan, özellikle Filistin’de yaşanan insani dramdan duyduğu derin üzüntüyü paylaştı. İsrail’in Filistin’e yönelik eylemlerini "soykırım" olarak nitelendiren Karaaslan, "Hiçbir kutsal değer tanımayan, vicdani erdemlerden yoksun İsrail’in saldırıları nedeniyle büyük üzüntü yaşıyoruz. Türkiye olarak bugün de yarın da Filistin’in yanında olmaya, haklarını her platformda savunmaya devam edeceğiz" dedi. Karaaslan mesajını, Ramazan’ın Samsunlu hemşehrileri ve tüm İslam alemi için hayırlar getirmesi temennisiyle tamamladı.

 

Tuğçe Gevşek

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.