AVM'deki İki Ayrı Kuyumcuyu Soymuşlardı: Tutuklandılar
Paylaş

AVM'deki İki Ayrı Kuyumcuyu Soymuşlardı: Tutuklandılar

Ekleme: 05.03.2026 15:52 Güncelleme: 03.06.2026 18:03

Samsun Canik'teki bir AVM'de iki ayrı kuyumcudan hırsızlık yapan Ordu plakalı 2 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Samsun'un Canik ilçesinde bir alışveriş merkezinde (AVM) bulunan iki ayrı kuyumcudan ziynet eşyası çalan ve polisin başarılı operasyonuyla yakalanan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TEKNİK VE FİZİKİ TAKİP SONUÇ VERDİ

Olay, Canik ilçesindeki bir AVM'de meydana geldi. İki ayrı kuyumcu dükkanından yaklaşık 150 bin TL değerinde altın ve ziynet eşyası çalınması üzerine Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Bürosu ekipleri geniş çaplı bir çalışma başlattı. Kamera kayıtlarını inceleyen ve saha istihbaratı yapan ekipler, şüphelilerin izini sürdü.

ORDU'DAN GELİP ÇARŞAMBA'DA YAKALANDILAR

Yapılan teknik ve fiziki çalışmalar neticesinde, şüphelilerin hırsızlık yapmak amacıyla Ordu ilinden Samsun'a geldikleri tespit edildi. 33 yaşındaki D.G. ve 43 yaşındaki E.G. isimli zanlılar, çalınan ziynet eşyalarıyla birlikte Çarşamba ilçesinde düzenlenen operasyonla kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Ele geçirilen altınlar, emniyet ekipleri tarafından mağdur olan kuyumcu sahiplerine eksiksiz bir şekilde teslim edildi.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Emniyetteki sorgu ve işlemleri tamamlanan her iki zanlı, sabah saatlerinde Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Savcılık ifadelerinin ardından tutuklanma talebiyle nöbetçi hakimliğe çıkarılan D.G. ve E.G., "nitelikli hırsızlık" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

[ilgili-haber=1812571]

 

Anadolu Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.