Kamuoyunda “Barbie Kaymakam” olarak tanınan Samsun’un Ladik Kaymakamı Tuğçe Orhan, yeni görev yeri olan Burdur’a gitmeden önce Samsun Valisi Orhan Tavlı’ya veda ziyaretinde bulundu.
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Burdur Vali Yardımcılığı görevine atanan Orhan, Samsun’daki görev süresinin ardından kentten ayrılmaya hazırlanıyor.
ÖZGÜR KAYA DA ZİYARETTE YER ALDI
Ziyarette, Bitlis’in Ahlat ilçesine tayin olan Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya da yer aldı.
Vali Orhan Tavlı, Ladik ve Vezirköprü ilçelerinde görev yapan kaymakamlarla makamında bir araya gelerek ilçelerde yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.
VALİ TAVLI'DAN TEŞEKKÜR
Samsun Valisi Orhan Tavlı, görev süreleri boyunca yürüttükleri hizmetlerden dolayı Tuğçe Orhan ve Özgür Kaya’ya teşekkür etti.
Vali Tavlı, yeni görev yerlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak her iki isme de başarılar diledi.
KAYMAKAMLARDAN DESTEK TEŞEKKÜRÜ
Burdur Vali Yardımcılığı görevine atanan Tuğçe Orhan ile Ahlat Kaymakamlığı görevine getirilen Özgür Kaya, Samsun’daki görev süreleri boyunca kendilerine verilen desteklerden dolayı Vali Tavlı’ya teşekkür etti.
Veda ziyareti, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.
İhlas Haber Ajansı