Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı'dan Transfer Bombardımanı
Paylaş

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı'dan Transfer Bombardımanı

Ekleme: 16.01.2026 18:45 Güncelleme: 03.06.2026 17:58

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, kış transfer dönemi planlarını açıkladı. Nuno Tavares, Agbadou ve Jörgensen transferlerindeki son durumu paylaşan Adalı, Abraham ve Rafa Silva iddialarına yanıt verdi.

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, Tüpraş Stadyumu’nda düzenlediği basın toplantısında siyah-beyazlı camianın merakla beklediği transfer gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Adalı, hem kadroya dahil edilmesi planlanan isimler hem de takımdan ayrılması gündemde olan yıldızlar hakkında net mesajlar verdi.

NUNO TAVARES VE AGBADOU TRANSFERLERİNDE SON DURUM

Savunma hattını güçlendirmek istediklerini belirten Serdal Adalı, Nuno Tavares transferi için, "Oyuncuyla ilgili bir sıkıntı yok, kulübüyle görüşüyoruz. Bugün de bitebilir, 1 haftaya da bitebilir" dedi. Savunma için bir diğer isim olan Agbadou hakkında da konuşan Adalı, "Agbadou gelmek istiyor. Kulübü 'tamam' dediği an bu transfer bitecek" ifadelerini kullandı.

TAMMY ABRAHAM’A ASTON VILLA KANCASI

Golcü oyuncu Tammy Abraham için İngiltere'den gelen teklifleri doğrulayan Başkan Adalı, "Aston Villa'dan resmi sayılabilecek bir teklif aldık. Ancak şu an için Abraham'ı satmak gibi bir planımız yok. Teknik kadronun Aston Villa'dan istediği bazı futbolcular var, bu talebimizi onlara ilettik" diye konuştu.

RAFA SILVA VE BENFICA İDDİALARI

Portekizli yıldız Rafa Silva'nın eski kulübü Benfica'ya döneceği yönündeki haberlere de değinen Adalı, "Benfica bir girişimde bulundu. İstediğimiz rakamlara gelinirse Rafa gider, aksi takdirde Beşiktaş'ın futbolcusu olarak kalır. Maaşı bizim için sorun değil" diyerek kapıyı açık bıraktı.

KALEYE CHELSEA'DEN JORGENSEN HAMLESİ

Kaleci transferi için Chelsea forması giyen Filip Jörgensen ile ilgilendiklerini açıklayan Adalı, "Oyuncu gelmek istiyor ancak Chelsea'nin kiralama limitleri dolu olduğu için şu an beklemekteyiz" dedi. Genç yetenek Demir Ege'nin de takımdan ayrılmak istediğini ve gelen tekliflerin değerlendirildiğini sözlerine ekledi.

 

mynet.com

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.