Çarşamba Kitap Fuarı Dolu Dolu Geçti
Paylaş

Çarşamba Kitap Fuarı Dolu Dolu Geçti

Ekleme: 28.05.2025 16:14 Güncelleme: 03.06.2026 17:35

Çarşamba Belediyesi tarafından 19-27 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Kitap Fuarı, imza günleri ve söyleşilerle dolu dolu geçti. Fuar, 70 bin ziyaretçiye ev sahipliği yaptı.

Samsun'un Çarşamba ilçesi Abdullahpaşa Meydanı'nda 19-27 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen kitap fuarı sona erdi. Ulusal ve yerelde sanatçılar, şairler, eğitimciler ve yazarların okurlarıyla buluştuğu, zengin içerikli söyleşiler, programlar ve konserlerin icra edildiği fuarda imza günlerine kitapseverler ilgi gösterdi.

Kültür, sanat ve eğitime yönelik etkinliklere devam edeceklerini kaydeden Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, dijitalleşmenin kitaplara olan ilgiyi azalttığı bir dönemde, kitap fuarlarının önemli olduğunu dile getirdi.

Çarşamba, Samsun ve çevre şehirlerden katılımlarla fuarı 70 bin kişinin ziyaret ettiğini aktaran Hüseyin Dündar, "Hemşehrilerimizin kültürle, eğitimle, sanatla ve kitaplarla buluşmasına vesile olduğumuz için mutluyuz. Fuarımıza katılan tüm yayınevlerine, yazarlarımıza, görev alan ekip arkadaşlarımıza ve yoğun ilgi gösteren hemşehrilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

 

Anadolu Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.