Fenerbahçe Tribün Liderine Saldırıda Yeni Gelişme: 7 Şüpheli Tutuklandı
Paylaş

Fenerbahçe Tribün Liderine Saldırıda Yeni Gelişme: 7 Şüpheli Tutuklandı

Ekleme: 06.01.2026 18:05 Güncelleme: 31.05.2026 02:54

Fenerbahçe tribün lideri İbrahim Gümüştekin’e yönelik düzenlenen silahlı saldırı soruşturmasında gözaltına alınan 7 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul'da Fenerbahçe tribün liderlerinden İbrahim Gümüştekin'e yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırıyla ilgili yürütülen soruşturmada önemli bir aşamaya gelindi. Emniyet güçlerinin titiz çalışması sonucu yakalanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

7 ŞÜPHELİ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Kadıköy ve Üsküdar'da gerçekleşen saldırıların ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şahısların sorgusu tamamlandı. Adli makamlara sevk edilen 7 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyon kapsamında toplam 14 kişi hakkında işlem yapıldığı öğrenildi.

GEÇMİŞTEKİ KANLI SALDIRI HATIRLATILDI

İbrahim Gümüştekin, daha önce de benzer bir suikast girişimiyle gündeme gelmişti. 11 Ocak gecesi Üsküdar Kuzguncuk'ta bir otoparka düzenlenen uzun namlulu silahlı saldırıda asıl hedefin Gümüştekin olduğu belirlenmişti. O olayda Gümüştekin yaralanırken, yanında bulunan 24 yaşındaki Şükrü Can Köseoğlu hayatını kaybetmişti.

KADIKÖY'DEKİ SON SALDIRI

Son olarak Kadıköy'de hedef alınan tribün lideri, uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı. Tedavi altına alınan Gümüştekin'in durumunun takip edildiği belirtilirken, polisin tribün grupları arasındaki olası husumetler ve saldırının arkasındaki azmettiriciler üzerindeki incelemesi derinleşerek devam ediyor.

 

İhlas Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.