İlkadım Ladik Spor'un İki Yıldızı Ay Yıldızlı Formayı Giyecek
Paylaş

İlkadım Ladik Spor'un İki Yıldızı Ay Yıldızlı Formayı Giyecek

Ekleme: 12.02.2026 22:14 Güncelleme: 03.06.2026 18:01

Samsun İlkadım Ladik Spor Kulübü oyuncuları Yasemin Gür ve Gökçe Özdemir, U17 Kız Millî Takımı kampına davet edildi.

İlkadım Ladik Spor Kulübü'nün iki sporcusu UEFA U17 Kadınlar Avrupa Şampiyonası 2. Tur A Ligi öncesi  Antalya'da düzenlenecek olan hazırlık kampı kadrosuna davet edildi. 

ANTALYA'DA KAMPA GİRECEK

Mart ayında UEFA U17 Kadınlar Avrupa Şampiyonası 2. Tur A Ligi maçlarında İngiltere, İtalya ve Hırvatistan ile karşılaşacak U17 Kız Millî Takımının, Ocak ayında İzmir'de gerçekleştirdiği hazırlık kampının ardından ikinci etap çalışmalarını önümüzdeki hafta Antalya'da sürdürecek. 

LADİK SPOR'DAN İKİ İSİM

U17 Kız Millî Takımı kadrosunda Samsun İlkadım Ladik Spor Kulübü'nden Yasemin Gür ve Gökçe Özdemir de yer aldı. Millîler, Salı günü Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi'nde saat 14.00'te Kırgızistan ile, ikinci hazırlık maçını 20 Şubat Cuma günü, Hong Kong ile oynayacak. 

 

Zekai Anıl

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.