Kulüpler Birliği toplantısı gerildi: Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ve Fenerbahçeli yöneticiler...
Paylaş

Kulüpler Birliği toplantısı gerildi: Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ve Fenerbahçeli yöneticiler...

Ekleme: 26.06.2026 21:36 Güncelleme: 27.06.2026 00:42

Kulüpler Birliği toplantısında Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ile Fenerbahçeli yöneticiler Mahmut Uslu ve Barış Göktürk arasında tartışma yaşandığı ve toplantıya ara verildiği iddia edildi.

Kulüpler Birliği toplantısında dikkat çeken bir gerginlik yaşandığı öne sürüldü. Gazeteci Salim Manav’ın haberine göre, toplantı sırasında Fenerbahçeli yöneticiler Mahmut Uslu ve Barış Göktürk ile Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım arasında tartışma çıktı.

TOPLANTIDA GERGİNLİK YAŞANDI

Kulüpler Birliği toplantısında kulüplerin gündemindeki konular ele alınırken, Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ile Fenerbahçeli yöneticiler arasında tartışma yaşandığı iddia edildi. Tartışmanın, toplantının seyrini etkilediği ve salonda kısa süreli gerginliğe neden olduğu belirtildi.

TOPLANTIYA 30 DAKİKA ARA VERİLDİ

İddiaya göre yaşanan tartışmanın ardından Kulüpler Birliği toplantısına 30 dakika ara verildi. Aranın ardından toplantının devam ettiği öğrenildi.

 

Hüsnü Can ARMUTÇU

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.