Samsun'da 19 Mayıs Kutlamaları İçin İlk Hazırlık Toplantısı Yapıldı
Paylaş

Samsun'da 19 Mayıs Kutlamaları İçin İlk Hazırlık Toplantısı Yapıldı

Ekleme: 24.02.2026 19:24 Güncelleme: 03.06.2026 18:02

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı hazırlıkları Samsun'da başladı. Atakum'daki toplantıda kutlama programları ve kurumlar arası koordinasyon ele alındı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası kutlamaları hazırlık toplantısı gerçekleştirildi

SPORTİF KÜLTÜREL ETKİNLİKLER

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında oluşturulan tertip komitesi ilk toplantısını Atakum Gençlik Merkezi Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleşti. Toplantı, Vali Yardımcısı ve Atakum Kaymakamı Murat Bulacak başkanlığında yapıldı. Toplantıda il genelinde gerçekleştirilecek kutlama programları planlandı. 

KURUMLAR ARASI KOORDİNASYON

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci ile birlikte ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katılım sağladı. Toplantıda, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında yapılacak sportif, kültürel ve sanatsal etkinlikler ele alındı. Kurumlar arası koordinasyonun sağlanması konusu görüşüldü.

 

Zekai Anıl

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.