Samsun'da Fotoğrafçıdan Şehit ve Gazi Yakınlarına Ücretsiz Hizmet
Paylaş

Samsun'da Fotoğrafçıdan Şehit ve Gazi Yakınlarına Ücretsiz Hizmet

Ekleme: 01.05.2026 13:10 Güncelleme: 03.06.2026 18:10

Samsun Tekkeköy'de fotoğrafçılık yapan Ercan Koç, şehit ve gazi yakınlarına ücretsiz fotoğraf hizmeti sunuyor.

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde 15 yıldır fotoğrafçılık mesleğini sürdüren Ercan Koç, şehit ve gazi yakınlarına yönelik anlamlı bir uygulamaya imza atıyor. 28 yaşındaki fotoğrafçı, yaklaşık 2 yıldır bu özel ailelerden vesikalık ve biyometrik fotoğraf çekimleri için herhangi bir ücret talep etmiyor.

"BU TOPRAKLAR SİZE MİNNETTARDIR"

Gönüllülük esasına dayalı olarak yürüttüğü bu uygulamanın herhangi bir ticari karşılığı olmadığını vurgulayan Ercan Koç, "Gönül isterdi ki şehidimiz, gazimiz olmasın ama bu durum bir gerçek. Şehit ve gazi ailelerinden vesikalık ve biyometrik fotoğraf ücreti almıyorum. Gönül rahatlığıyla gelebilirler. Bu topraklar size minnettardır." şeklinde konuştu.

TAKDİRLE KARŞILANIYOR

Daha önce yaptığı bu yardımı duyurmayı düşünmediğini ancak artık paylaşmak istediğini belirten Koç, uygulamaya yönelik güzel tepkiler aldığını söyledi. Koç, "Genelde takdir ediyorlar. Biz de mutlu oluyoruz. Elimizden geleni yapmak isteriz." ifadelerini kullandı.

 

Anadolu Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.