Samsunspor’un kuruluşunun 60. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlenen “60. Yıl Yaz Şenliği”, binlerce taraftar ve çocuğu bir araya getirdi.

Şenlikte açıklamalarda bulunan Samsunspor Kulübü Başkan Yardımcısı Fazlıhan Carus, Samsunspor ürünlerini taşıyan tırın birçok ilçede ve farklı şehirlerde taraftarlarla buluşacağını söyledi.
İLÇELERDE SAMSUNSPOR AİDİYETİ GÜÇLENECEK

Fazlıhan Carus, Samsunspor’un ilçelerdeki taraftarlarla çekerek, “Tırımızla çok ilçelere gitmemiz gerekiyordu. Oradaki insanlara, oradaki Samsunsporlulara dokunmamız gerekiyordu” ifadelerini kullandı.
İSTANBUL VE ANKARA’YA DA GİDECEK

Samsunspor tırının sadece Samsun ilçeleriyle sınırlı kalmayacağını söyleyen Carus, “Bu vesileyle tırımız sürekli ilçeleri gezerek, gerektiğinde İstanbul’a, Ankara’ya, her yere giderek Samsunsporlularla buluşacak. Böylece Samsunspor aidiyetini her alanda, her yerde büyüteceğiz. Bu da bu sene için bir ilk oldu” diye konuştu.
Hüsnü Can ARMUTÇU