Samsun'da zehir tacirlerine operasyon: 4 gözaltı
Paylaş

Samsun'da zehir tacirlerine operasyon: 4 gözaltı

Ekleme: 06.05.2026 18:26 Güncelleme: 03.06.2026 18:10

Samsun'da Atakum ve İlkadım ilçelerinde düzenlenen operasyonda 17 litre likit sentetik uyuşturucu, 1764 hap ve ruhsatsız tüfek ele geçirildi, 4 şüpheli yakalandı.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik başarılı bir operasyon gerçekleştirdi. Atakum ve İlkadım ilçelerinde belirlenen adreslere eş zamanlı baskın düzenleyen ekipler, çok miktarda uyuşturucu madde ve suç unsuru ele geçirdi.

OPERASYONDA ELE GEÇİRİLENLER

Yapılan aramalarda, piyasaya sürülmeye hazırlanan uyuşturucu maddeler ve suç aletleri şu şekilde kayıtlara geçti:

  • 17 litre likit sentetik uyuşturucu,

  • 1764 adet uyuşturucu hap,

  • 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek.

4 GÖZALTI

Operasyon kapsamında uyuşturucu ticareti ile bağlantılı olduğu belirlenen 4 şüpheli, emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ederken, uyuşturucu ile mücadele çalışmalarının kararlılıkla sürdürüleceği bildirildi.

 

Anadolu Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.