Samsun Valisi Orhan Tavlı Havza'daki sel çalışmalarını inceledi
Paylaş

Samsun Valisi Orhan Tavlı Havza'daki sel çalışmalarını inceledi

Ekleme: 27.05.2026 08:42 Güncelleme: 03.06.2026 18:15

Vali Orhan Tavlı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan sel felaketinin ardından afet müdahale çalışmaları tamamlanan Havza'da incelemelerde bulundu.

Valimiz Sayın Orhan Tavlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Halit Doğan, Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Melih Perçin ile birlikte; 12.05.2026 Salı günü meydana gelen sel ve su taşkını sonrası ilk andan itibaren başlayan afet müdahale ve temizlik çalışmalarının tamamlandığı Havza ilçemizde yürütülen çalışmaların son durumunu yerinde inceledi.

HAVZA'DA AFET MÜDAHALE ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

İlçe genelinde selin izlerini silmek amacıyla yürütülen yoğun çalışmaların ardından heyet, sahada gerçekleştirilen son durum düzenlemelerini yakından takip etti. Vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için tüm birimlerin koordineli bir şekilde çalıştığı belirtildi.

 

Tuğçe Gevşek

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.