Türk Sağlık-Sen Samsun Şubesi 8. Olağan Genel Kurulu Tamamlandı
Paylaş

Türk Sağlık-Sen Samsun Şubesi 8. Olağan Genel Kurulu Tamamlandı

Ekleme: 22.11.2025 15:14 Güncelleme: 31.05.2026 07:49

Türk Sağlık-Sen Samsun Şubesi 8. Olağan Genel Kurulu DSİ Konferans Salonu'nda yapıldı. Genel kurulda eski başkan Yaşar Çekli anıldı ve yeni yönetim seçildi.

Türk Sağlık-Sen Samsun Şubesi, 8. Olağan Genel Kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Devlet Su İşleri (DSİ) 7. Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen genel kurulda, yeni yönetim kurulu üyeleri belirlendi.

ESKİ BAŞKAN RAHMETLE ANILDI

Genel Kurul, yoklama ve açılışın ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Divan teşekkülünün oluşturulmasının ardından açılış konuşmasını Türk Sağlık-Sen Samsun Şube Başkanı Gökhan Şahin yaptı.

Şahin, konuşmasında geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski şube başkanı Yaşar Çekli’yi rahmetle andı. Şahin, Çekli’nin sendikaya önemli katkılar sunduğunu söyledi.

FAALİYET RAPORLARI İBRA EDİLDİ VE SEÇİM YAPILDI

Konuşmanın ardından yönetim, denetim ve disiplin kurullarının faaliyet raporları okunarak ibra edildi. Ardından yönetim kurulu, denetim kurulu ve disiplin kurulu asil-yedek üyeleri ile üst kurul delegeleri seçimi gerçekleştirildi. Toplantı, dilek ve temennilerin alınmasının ardından sona erdi.

 

Anadolu Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.