Berberde Satırlı Saldırı: Tıraş Olurken Hedef Oldu
Paylaş

Berberde Satırlı Saldırı: Tıraş Olurken Hedef Oldu

Ekleme: 08.05.2026 08:23 Güncelleme: 31.05.2026 03:53

Mersin'in Anamur ilçesinde berberde tıraş olan bir kişi, husumetlisinin satırlı saldırısına uğradı. Olay anı güvenlik kameralarına yansırken saldırgan tutuklandı.

Mersin'in Anamur ilçesinde bir berber dükkanında meydana gelen olayda, tıraş sırasındaki satırlı saldırı dehşete düşürdü. Yeşilyurt Mahallesi'ndeki bir berber salonunda tıraş olan 58 yaşındaki T.T., dükkana giren husumetlisi S.Ü.'nün satırlı saldırısına maruz kaldı.

KESERLE KARŞILIK VERDİ

Saldırı sırasında başından yaralanan T.T., iş yerinde bulunan keseri alarak kendisini savundu ve saldırganca karşılık verdi. İki taraf arasında berber dükkanında yaşanan şiddetli arbede sırasında saldırgan S.Ü. de vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. O dehşet dolu anlar iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

SALDIRGAN ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından Anamur Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Hastanedeki tedavisinin ardından polis ekiplerince gözaltına alınan saldırgan S.Ü., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yaralı T.T.'nin ise hastanedeki tedavisi devam ediyor.

 

Haber Merkezi

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.