Samsun’da Minikler İçin Tiyatro: Okulumuz Orman
Paylaş

Samsun’da Minikler İçin Tiyatro: Okulumuz Orman

Ekleme: 15.04.2025 16:51 Güncelleme: 03.06.2026 17:25

Samsun Devlet Opera ve Balesi, “Okulumuz Orman” çocuk oyununu yarın iki seans olarak minik izleyicilerle buluşturacak.

Samsun Devlet Opera ve Balesi (SDOB), minik sanatseverler için özel olarak hazırlanan “Okulumuz Orman” çocuk oyununu yarın sahneleyecek. Tek perdelik müzikal oyun, çocukları doğayla iç içe bir serüvene davet ediyor.

HAYVANLARIN YARDIMIYLA ORMAN MACERASI

Yazar ve yönetmenliğini Metin Bayram’ın üstlendiği oyun, hayvanat bahçesi gezisi için yola çıkan bir grup öğrencinin, kendilerini gerçek bir ormanda bulmalarıyla başlıyor. Çocuklar, orman hayvanlarının yardımıyla eve dönüş yolunu bulmaya çalışırken eğitici ve eğlenceli bir maceraya atılıyor.

SAHNEDE USTA İSİMLERİN İMZASI VAR

Oyunun sahne arkasında ise önemli isimler yer alıyor:

Koreografi: Özgün Barılı

Kostüm Tasarımı: Gülnur Çağlayan Tuluk

Dekor Tasarımı: Hakkı Kandır

Video Projeksiyon: Murat Turgut

Işık Tasarımı: Oğuz Murat Yılmaz

GÖSTERİ YARIN İKİ SEANS HALİNDE SAHNELENECEK

“Okulumuz Orman” çocuk oyunu, 16 Nisan Salı günü saat 10.30 ve 13.00’te Atatürk Kültür Merkezi Zehra Yıldız Sahnesi'nde izleyiciyle buluşacak.

Aileler ve öğretmenler, çocuklara doğa bilinci kazandıran bu renkli ve eğlenceli yapımı kaçırmamak için yerlerini ayırtmaya başladı.

 

Anadolu Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.