Samsun’da bina anlaşmazlığı kavgaya dönüştü! Mülk sahibi bıçaklandı, 2 müteahhit adliyede...
Paylaş

Samsun’da bina anlaşmazlığı kavgaya dönüştü! Mülk sahibi bıçaklandı, 2 müteahhit adliyede...

Ekleme: 26.06.2026 11:27 Güncelleme: 26.06.2026 11:30

Samsun Atakum’da bina yapımı anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada mülk sahibi bıçaklandı, 2 müteahhit adliyeye sevk edildi.

Samsun’un Atakum ilçesinde bina yapımı nedeniyle yaşanan anlaşmazlık sonucu çıkan kavgada bir kişi yaralandı. İddiaya göre, mülk sahibi A.K. ile müteahhitler Ü.T. ve F.T. arasında daha önceden devam eden hukuki süreç nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine A.K. sırtından bıçakla yaralandı. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 müteahhit, emniyetteki işlemlerinin ardından Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

OLAY KÖRFEZ MAHALLESİ’NDE MEYDANA GELDİ

Olay, 25 Haziran günü saat 17.30 sıralarında Atakum ilçesi Körfez Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi’nde bulunan bir apartmanın girişinde meydana geldi. İddiaya göre, mülk sahibi A.K. (59) ile müteahhitler Ü.T. (30) ve F.T. (41) arasında tartışma çıktı.

BİNA YAPIMI NEDENİYLE ANLAŞMAZLIK İDDİASI

Taraflar arasında bina yapımı nedeniyle daha önceden hukuki süreç bulunduğu belirtildi. Bu nedenle çıktığı öne sürülen tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada mülk sahibi A.K.’nin sırtından bıçakla yaralandığı bildirildi. Ayrıca A.K.’nin başına tabancayla vurulduğu da iddia edildi.

HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralanan A.K. için olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından A.K., Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayın ardından Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Ekipler tarafından gözaltına alınan Ü.T. ve F.T.’nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 2 şüpheli, bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

 

İhlas Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.