Samsun'da Merve Altun Hukuk Bürosu hizmete açıldı
Paylaş

Samsun'da Merve Altun Hukuk Bürosu hizmete açıldı

Ekleme: 17.06.2026 18:43 Güncelleme: 17.06.2026 18:47

Samsun Barosu avukatlarından Av. Merve Altun’un yeni ofisi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

2019 yılından bu yana Samsun Barosu bünyesinde meslek hayatını sürdürmekte olan Av. Merve Altun’un yeni ofisi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Geniş katılımla gerçekleşen açılış programına, Samsun Hukuk Barosu Başkanı Pınar Gürsel Yıldıran’ın yanı sıra, Altun’un meslektaşları, aile yakınları ve dostları katıldı. 

Açılış öncesi dua merasimi yapıldı. Açılış  kurdelesini Baro Başkanı Yıldıran, Av. Merve Altun, aile yakınları ve davetliler birlikte kesti. Açılış töreni sonrasında tebrikleri kabul eden Altun, mesleki kariyeri ve çalışmalarıyla ilgili gazetemize yaptığı açıklamada bulundu.

2019'dan beri Samsun Barosu bünyesinde mesleğini icra eden Altun, ilk bağımsız Avukatlık çalışma ofisimi hayata geçirmiş oldu. Altun, “Bir hukukçu olarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için mücadele edeceğim” dedi. 

AMAÇ ADALETİN YERİNE GELMESİ

Taşınmaz Hukuku başlığı altında İzale-i Şuyu, satış dosyaları, Aile Hukuku dalında boşanma, mal paylaşımı, velayet davaları, İş Hukuku kapsamında iş kazaları,tazminat ve iş davaları ve ceza davalarıyla ilgilenen Altun,  “Amacımız, adaletin yerine geldiği, haksızlığa uğrayan insanların mağduriyetlerinin sona erdiği bir toplum modeli inşa etmek. Bu inançla yolumuza devam edeceğiz. Kapımız, ihtiyaç sahiplerine her zaman açık. Darda olan vatandaşlarımıza her zaman kol kanat gereceğiz ve onların yanında olacağız” ifadelerini kullandı.

ALTUN’DAN TEŞEKKÜR MESAJI

Gazetemiz Kurucu Medya Grup Başkanı Aziz Yener Cabbar’ın da katıldığı açılışta Av. Merve Altun, Avukatlık Bürosunun hayata geçmesinde emekleri geçen ve desteklerini sunan başta Samsun Hukuk Barosu Başkanı Pınar Gürsel Yıldıran olmak üzere meslek çalışanı arkadaşlarına ve aile yakınlarına teşekkürlerini sundu.

 

Nazım Akpınar

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.