Yeniden Refah Partisi 3. Olağan Samsun İl Kongresi, 19 Ekim 2025 Pazar günü gerçekleşecek. Kongreye YRP Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan da katılacak.
YRP Bölge Başkanı Basri Çayır, İl Başkanı Muzaffer Candemir ve İl Sorumlusu Lütfü Şenocak, kongrenin kusursuz geçmesi için koordineli bir çalışma yürütüyor. Parti teşkilatları, kongrenin her detayını tek tek planlıyor.
YENİDEN REFAH İKTİDARI OLACAK

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Muzaffer Candemir, Samsun teşkilatına seslenerek önemli mesajlar verdi: “19 Ekim’de sadece bir kongre yapmayacağız, aynı zamanda iktidara yürüyüşümüzü ilan edeceğiz. Bizim davamız şahıs davası değil, milletin davasıdır. Genel Başkanımız Fatih Erbakan’ın liderliğinde yeniden iktidar olacağız. Bu ülkeye yeniden adil düzeni getireceğiz. Samsun’dan başlayarak tüm Türkiye’ye güçlü bir mesaj vereceğiz.”
MİLLİ GÖRÜŞ BU MİLLETİN ÖZÜDÜR
Kongre hazırlıklarına öncülük eden Bölge Başkanı Basri Çayır ise, Milli Görüş’ün ve Yeniden Refah Partisi’nin önemine şu sözlerle dikkat çekti; “Milli Görüş bu milletin özüdür. Bugün Yeniden Refah Partisi, Milli Görüş’ün tek temsilcisidir. Kongremizde mevcut il Başkanımız Muzaffer Candemir, tek adaydır. Samsun’da öyle bir kongre yapacağız ki, Türkiye konuşacak. Düğün havasında bir kongreyle hem birlik ve beraberliğimizi göstereceğiz hem de milletimize umut olacağız.”
KONGREMİZ VİZYONUMUZ
İl Sorumlusu Lütfü Şenocak da, “Bu kongre sadece bir başkan seçimi değil; vizyonumuzu, hedeflerimizi ve davamızın kararlılığını ortaya koyduğumuz bir buluşma olacak. Gençlik kollarımızdan kadın kollarımıza kadar tüm teşkilatımız hazır. 19 Ekim’de Samsun’da Yeniden Refah’ın coşkusu adeta bir düğün havasında yaşanacak” diye kaydetti.
YRP Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın, Samsun programında ayrıca gençlik teşkilatlarıyla özel bir toplantı yapması, kadın kolları ile bir araya gelmesi ve yerel basınla buluşması da planlanıyor.
Haber Merkezi