Şaka Değil Gerçek: 5 Yıldızlı Otelin Reklamını Meclis Kürsüsünden Yaptı
Paylaş

Şaka Değil Gerçek: 5 Yıldızlı Otelin Reklamını Meclis Kürsüsünden Yaptı

Ekleme: 09.01.2026 14:17 Güncelleme: 31.05.2026 08:01

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, TBMM kürsüsünden Erzincan'daki 5 yıldızlı bir otelin lüks özelliklerini ve yatırımcılarını tek tek sayarak tanıtım yaptı.

TBMM Genel Kurulu'nda bugün yaşanan bir olay, sosyal medya ve siyaset kulislerinde geniş yankı uyandırdı. AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, kürsüden yaptığı gündem dışı konuşmayı, seçim bölgesi Erzincan'daki Ergan Dağı Kayak Merkezi'nde yeni açılan bir otelin tanıtımına ayırdı. Konuşmanın içeriği ve üslubu, muhalefet ve izleyiciler tarafından "Meclis kürsüsünden otel reklamı yapıldı" şeklinde yorumlandı.

"LÜKS VİLLALAR, ÜST DÜZEY KONFOR"

Meclis Başkanvekili Tekin Bingöl başkanlığında toplanan Genel Kurul'da söz alan Karaman, Ergan Dağı'nda hizmete giren beş yıldızlı otelin açılışını "büyük bir coşkuyla" gerçekleştirdiklerini ifade etti. Karaman, konuşması boyunca tesisin teknik ve fiziksel özelliklerini adeta bir tanıtım broşürü dilliyle anlattı. Milletvekili, otelin modern odalarından, lüks villalarından ve sunduğu üst düzey konfor ile eşsiz manzarasından bahsetti.

YATIRIMCILARA ÖZEL TEŞEKKÜR VE LİSTE

Süleyman Karaman’ın konuşmasında dikkat çeken bir diğer nokta ise yatırımcı şirketlere yer ayırması oldu. Bölgede İl Özel İdaresi'ne ait 13 bungalovun yanı sıra özel sektörün inşa ettiği 47 bungalov ve restoranın hizmete girdiğini belirten Karaman, bu yatırımları gerçekleştiren şirket isimlerini Genel Kurul salonunda tek tek saydı.

"TATİL İÇİN HUZURLU VE GÜVENLİ"

Konuşmasının sonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Binali Yıldırım'a bölgeye yapılan yatırımlar için teşekkür eden Karaman, "Kalitenin, konforun ve prestijin bir araya geldiği bu tesislerde aileler çocuklarıyla birlikte huzur bulacak, mutlu olacaklar" diyerek vatandaşları Erzincan'a tatil yapmaya davet etti. Samsun ve diğer illerden gelecek turistler için de bölgenin güvenli ve huzurlu bir ortam sunduğunu vurguladı.

 

Haberler.com

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.