Erzurum’un Palandöken ilçesinde, boşanma aşamasındaki eşinin sosyal medya hesabı açmasına sinirlenen bir koca, dehşet saçtı. Kayınpederinin evine pompalı tüfekle kurşun yağdıran şüpheli, polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı.
SOSYAL MEDYA HESABI AÇMASINA KIZDI
Olay, sabah saatlerinde Türbe yolu üzerindeki bir sitede meydana geldi. İddiaya göre S.T. (26), boşanma aşamasında olduğu eşi F.T.'nin (25) Instagram hesabı açtığını öğrenince öfkelendi. Yanına aldığı pompalı tüfekle eşinin kaldığı kayınpederinin evine giden S.T., site bahçesine girerek 1'inci kattaki daireye doğru 4 el ateş açtı.
BALKON CAMLARI VE PENCERELERİ HEDEF ALDI
Tüfekten çıkan saçmalar, evin balkon camına ve bir odanın penceresine isabet etti. Şans eseri olayda ölen ya da yaralanan olmazken, o anlar çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, S.T.'nin babası M.T.'nin, oğlunu sakinleştirmeye çalıştığı ve elindeki silahı almaya uğraştığı anlar dikkat çekti.
KAÇARKEN YAKALANDI
İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipleri fark edince olay yerinden kaçan S.T., bölgeyi ablukaya alan ekipler tarafından kısa süre sonra Afşar Sokak'ta suç aleti pompalı tüfekle birlikte yakalandı. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasında, site bahçesinde 3 adet boş kartuş bulundu.

Gözaltına alınan S.T. hakkında adli işlem başlatıldı.
Demirören Haber Ajansı


