Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu'na İmralı Tepkisi: Koynumuzda Yılan Beslemişiz
Paylaş

Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu'na İmralı Tepkisi: Koynumuzda Yılan Beslemişiz

Ekleme: 23.11.2025 22:15 Güncelleme: 31.05.2026 02:50

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, önceki dönem CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partinin 'İmralı'ya gitmeme kararı'na yönelik eleştirilerine sosyal medyadan sert tepki gösterdi. Özcan, "Aylardır susan KK... çok üzdü!" dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, aylardır sürdürdüğü suskunluğunu bozarak CHP'nin terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın tutulduğu İmralı'ya yönelik kararına eleştiri getiren önceki dönem CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösterdi.

Özcan, sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu'nun ilgili videosunu paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

"Aylardır susan KK, dün İmralı’nın karanlık kuyusuna düşen AKP ve MHP’ye yardım ve yataklık içeren bir video paylaşmış. Beni şaşırtmadı ama çok üzdü! Ülkem ve partim adına üzülerek söylüyorum, 13 yıl boyunca koynumuzda yılan beslemişiz."

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

Eski CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, sosyal medya paylaşımında CHP'nin, Meclis'te oluşturulan komisyonun İmralı'yı ziyaret etmeme kararına karşı çıkmıştı. Kılıçdaroğlu, açıklamasında şunları kaydetmişti:

"CHP, Ortadoğu’da tökezlememizi bekleyen İsrail ve ABD belasını bertaraf etmek ve devletin ali menfaatleri için sürecin içinde olmak zorundadır. Risk almalıdır ve konuya siyaset üstü bakarak elini taşın altına koymalıdır. Milletimizin CHP’den beklentisi kardeşlik sürecinde öncü olması ve sürece istikamet çizmesidir. Tarihin doğru tarafında yer almak çoğu zaman cesaret ve kararlılık gerektirir."

Kılıçdaroğlu'nun bu açıklaması, sosyal medyada geniş yankı uyandırmış ve kullanıcıların büyük çoğunluğunun tepkisini çekmişti.

 

sozcu.com.tr

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.